solo_1.jpg

TRX Classic óráinkat azoknak a vendégeinknek ajánljuk, akik már jártak ez előtt is TRX edzésekre, és heti rendszerességgel mozognak valamit. Az óra alatt nagy hangsúlyt fektetünk a mozdulatok helyes kivitelezésére és a preventív mozgásra. Kellőképpen lefáradsz, ezt azért megígérhetjük, és a folyamatos fejlődés is biztosítva lesz.

A csoportos edzés az egyik legmotiválóbb edzéstípus. TRX edzéseim kiválóan alkalmasak az egész test átmozgatására. Ha levert vagy, rossz napod volt, vagy egyszerűen csak vágysz a mozgásra, akkor a csoportos TRX óráim a legmegfelelőbbek a számodra. A jó hangulat garantált, és minden gondodat magad mögött hagyhatod.

A csoportos edzések során egymást motiválva még jobb eredményeket érhetünk el. A funkcionális tréninget, a fegyencedzés elemeit és a köredzés folyamatát kombinálom a group tréningek során. Izzasztó erőnléti edzésre számíthatsz, ha ezt az edzésformát választod. A zsírégetés egyik legjobb formája. Ha tökéletes alakra vágysz, egy jó hangulatú csapattal, akkor itt a helyed.
Erő, kitartás, állóképesség. Legyél Te is a csapatom része!

TRX CLASSIC

brigi.jpg

"A motiváció elindít. A megszokás mozgásban tart."

Brigi funkcionális-saját testsúlyos csoportos óráit az egyszerűség és hatékonyság kombinációja jellemzi. Óráján csak pár eszközt használ, de olyan kombinációban, hogy biztos legyen az izomláz másnap. 

Az edzésen az összes izomcsoportot megmozgatja, talán még olyat is, aminek a létezéséről eddig fogalmad sem volt :) 

KÖREDZÉS BRIGIVEL

trx_functionaltrainingtools_group2.jpg

Van egy 3-4 fős baráti társaságod, akikkel szívesen együtt töltitek az időt? Kössétek össze a kellemeset a hasznossal és gyertek el edzeni is együtt. Kiscsoportos edzéseknél csak ti és az edző vagytok a teremben, így a személyi edzések előnyét is megkapjátok, személyre szabott, profi edzésterv alapján tudtok edzeni, de mégis egy szuper csapattal. 

KISCSOPORTOS EDZÉS

Kettlebell Workout

Páros edzéseket barátoknak, barátnőknek, testvéreknek ajánljuk, akik szeretnének élni a személyi edzés adta megkülönböztetett figyelemmel, viszont nagyobb motivációt jelent, ha valakivel összefogtok, és ketten jártok. 
Edzéseim során profi edzéstervekkel hozhatod ki edzéseidből a maximumot. Sok éves edzőtermi tapasztalatom, és szakmai felkészültségem a garancia arra, hogy elérd a céljaidat. Az edzések során nagy hangsúlyt fektetek a kardió edzésekre, az izomfejlesztő gyakorlatokra és stretchingre, az izomzat megfelelő nyújtására és lazítására. Ezek együttes alkalmazásával Te is elérheted a megálmodott alakot. 

PÁROS EDZÉS

Girl Doing Push-Ups

A személyi edzéseim során profi edzéstervekkel hozhatod ki edzéseidből a maximumot. Sok éves edzőtermi tapasztalatom, és szakmai felkészültségem a garancia arra, hogy elérd a céljaidat. Az edzések során nagy hangsúlyt fektetek a kardió edzésekre, az izomfejlesztő gyakorlatokra és stretchingre, az izomzat megfelelő nyújtására és lazítására. Ezek együttes alkalmazásával Te is elérheted a megálmodott alakot. Hagyj fel a felesleges fogyókúrákkal, a hatástalan kapszulákkal és a tingli-tangli edzős videókkal. Ha olyanná akarsz válni, amilyen még sosem voltál, akkor tegyél olyat, amilyet még azelőtt sosem! A látványos eredményhez, komoly változásra van szükség. Gyere el hozzám, és megmutatom, hogy a sport és az egészséges táplálkozás nem gyötrelem, hanem olyan életforma, amivel kitűnhetsz a tömegből. Legyél magabiztos, fitt, egészséges és szexi. Segítek, hogy mindezt elérd.

SZEMÉLYI EDZÉS