group_2.jpg

TRX EASY

TRX Easy óráinkat kezdő és újrakezdő vendégeink számára ajánljuk. Az óra alatt nagy hangsúlyt fektetünk a mozdulatok helyes kivitelezésére. Elsőként az a fontos, hogy a testet felkészítsük erre a mozgásformára és egyáltalán a rendszeres testmozgásra. Ha ez megvan, akkor jöhet a következő lépcsőfok. Hiszünk abban, hogy a prevenció a mozgásban is elengedhetetlen, így nagyon odafigyelünk erre. 

A csoportos edzés az egyik legmotiválóbb edzéstípus. TRX edzéseim kiválóan alkalmasak az egész test átmozgatására. Ha levert vagy, rossz napod volt, vagy egyszerűen csak vágysz a mozgásra, akkor a csoportos TRX óráim a legmegfelelőbbek a számodra. A jó hangulat garantált, és minden gondodat magad mögött hagyhatod.

A csoportos edzések során egymást motiválva még jobb eredményeket érhetünk el. A funkcionális tréninget, a fegyencedzés elemeit és a köredzés folyamatát kombinálom a group tréningek során. Izzasztó erőnléti edzésre számíthatsz, ha ezt az edzésformát választod. A zsírégetés egyik legjobb formája. Ha tökéletes alakra vágysz, egy jó hangulatú csapattal, akkor itt a helyed.
Erő, kitartás, állóképesség. Legyél Te is a csapatom része!

trx_functionaltrainingtools_group2.jpg

KISCSOPORTOS EDZÉS

Van egy 3-4 fős baráti társaságod, akikkel szívesen együtt töltitek az időt? Kössétek össze a kellemeset a hasznossal és gyertek el edzeni is együtt. Kiscsoportos edzéseknél csak ti és az edző vagytok a teremben, így a személyi edzések előnyét is megkapjátok, személyre szabott, profi edzésterv alapján tudtok edzeni, de mégis egy szuper csapattal. 

Kettlebell Workout

PÁROS EDZÉS

Páros edzéseket barátoknak, barátnőknek, testvéreknek ajánljuk, akik szeretnének élni a személyi edzés adta megkülönböztetett figyelemmel, viszont nagyobb motivációt jelent, ha valakivel összefogtok, és ketten jártok. 
Edzéseim során profi edzéstervekkel hozhatod ki edzéseidből a maximumot. Sok éves edzőtermi tapasztalatom, és szakmai felkészültségem a garancia arra, hogy elérd a céljaidat. Az edzések során nagy hangsúlyt fektetek a kardió edzésekre, az izomfejlesztő gyakorlatokra és stretchingre, az izomzat megfelelő nyújtására és lazítására. Ezek együttes alkalmazásával Te is elérheted a megálmodott alakot. 

Girl Doing Push-Ups

SZEMÉLYI EDZÉS

A személyi edzéseim során profi edzéstervekkel hozhatod ki edzéseidből a maximumot. Sok éves edzőtermi tapasztalatom, és szakmai felkészültségem a garancia arra, hogy elérd a céljaidat. Az edzések során nagy hangsúlyt fektetek a kardió edzésekre, az izomfejlesztő gyakorlatokra és stretchingre, az izomzat megfelelő nyújtására és lazítására. Ezek együttes alkalmazásával Te is elérheted a megálmodott alakot. Hagyj fel a felesleges fogyókúrákkal, a hatástalan kapszulákkal és a tingli-tangli edzős videókkal. Ha olyanná akarsz válni, amilyen még sosem voltál, akkor tegyél olyat, amilyet még azelőtt sosem! A látványos eredményhez, komoly változásra van szükség. Gyere el hozzám, és megmutatom, hogy a sport és az egészséges táplálkozás nem gyötrelem, hanem olyan életforma, amivel kitűnhetsz a tömegből. Legyél magabiztos, fitt, egészséges és szexi. Segítek, hogy mindezt elérd.