8742636_640x640.jpg

ART EDZŐKÉPZÉS

Az edzéseimet a sokéves edzőtermi tapasztalataimra, és az ART Edzőképzés Testépítés – Fitness Sportoktató szakán megszerzett tudásomra alapozva alakítom ki.

Szeretnélek megismertetni benneteket a honlapjukkal, ahol az ART Edzőképzés Fitness Instruktor képzését mutatják be részletesen. Ismertetőt találhattok az iskoláról, a tanárokról, és további hasznos információkat kaptok a tanfolyammal kapcsolatosan. 

Szofika Desszertműhely

Egy olyan hely, ahol az egy szem cukrászlány, Szofika, azért izzad, hogy elkészítse Nektek a legfinomabb desszertet. 

Az üzem gluténmentes, így minden torta csak és kizárólag gluténmentes alapanyagokból készül.

Ezenfelül bizonyos torták hozzáadott cukormentes, laktózmentes, tejmentes, sőt egyes termékek tojásmentes formában is rendelhetők. 

biotechusa.png

BIOTECH USA

A BioTechUSA 1999 óta értékesít sportolók és az egészségükre odafigyelők számára minőségi étrend-kiegészítőket, köztük fehérjeporokat széles választékban, edzés előtti formulákat, állóképességi sportokhoz kapcsolódó termékeket, diétát támogató készítményeket és több mint 40, magas hatóanyagú vitaminkészítményt. Vállalatunk ma már több mint 600 termékvariációt kínál, melyeket a fogyasztói visszajelzések alapján folyamatos fejlesztéssel és innovációval egyre tovább finomítunk.  

logo_rmed.png

R-MED AKADÉMIA

Tanulj! Fejlődj! Legyél a legjobb!

 

Professzionális edző-továbbképzési központ.

A Fitness Anywhere hivatalos magyarországi TRX Trainer képzése csak az R-Med Akadémián.