Keresés
  • trx-house

Kik vagyunk?

Egy álom vált valóra...Honnan is jött az ötlet a TRX House megalapításához? Kik is vagyunk?


Talán kezdjük az elején...

Szalay Tamás még tizen évesen kóstolt bele először a fitness és edzőtermi sportok világába. Akkor ez még csak hobbinak indult, és sok éven át az is maradt. Akkor még talán nem is sejtette, hogy ez a sport lesz később a hivatása. Teltek-múltak az évek és szépen ott tartott, hogy már több, mint 10 éve, napi rendszerességgel edzett. Kezdte egyre komolyabban venni azt, amit csinál, így a testmozgás mellé már, a számára megfelelő étrend kidolgozása is előtérbe került. Ekkor még autodidakta módon, de elég sikeresen tanult bele ebbe a szakmába.

Majd 2014-ben jött egy fordulópont az életében, és elhatározta ezzel szeretne foglalkozni. Így elkezdett egy Fitness Instruktor OKJ-s képzést. A tanfolyam másfél évig tartott, és ő rendíthetetlenül minden hétvégén utazott és tanult munka mellett. Ezt követően Kecskeméten helyezkedett el az egyik fitness teremben, ahol elsődlegesen személyi edzéseket vállalt.Egy évvel később viszont további lehetőségek után kutatva rátalált a TRX-re és az R-Med Akadémiára, ahol elvégezte a 'TRX Suspension Training Course' képzést és hivatalosan is TRX edző lett.

3 év alatt viszont sokszor felmerült a kérdés, hogy hova tovább? Hova lehetne fejlődni, mind szakmailag ,mind karrierben? És egyértelmű volt a válasz: saját termet szeretne nyitni...

A TRX House megnyitása előtti évek a felkészülés volt. Rengeteg utánajárás és tervezés... Sokszor talán mi sem hittünk abban, hogy egyszer ez megvalósulhat... Hol közelebb, hol messzebb kerültünk ettől az álomtól.

Idén májusban viszont kaptunk egy lehetőséget, ami végleg kimozdította az egész családunkat a komfortzónából és belevágtunk ennek a Stúdiónak a megvalósításába. Rájöttünk, hogy nincs tökéletes időpont, nincs mire várni! (Ekkor volt 5 hónapos a második gyermekünk, tehát sok szempontból nevezhetnénk alkalmatlannak az időpontot :) )

Mivel ez tényleg egy álom, amelyet évekig dédelgettünk, így a terem kialakításánál egyről nem mondtunk le: a minőségről. Szép, modern, exclusive helyet akartunk és reméljük, hogy szerintetek is sikerült ezt megvalósítani.


255 megtekintés0 hozzászólás