Keresés
  • trx-house

Miért a TRX House?

A magyarországi TRX képviselet által delegált hivatalos TRX Stúdió vagyunk. Mit is jelent ez neked?


A TRX-et az amerikai haditengerészet elitalakulata fejlesztette ki, hogy a legkisebb helyigény mellett is komplett, teljes testet megmozgató edzéseket lehessen végezni. Ma már világszintű ismeretségnek örvend, és egyre elterjedtebb edzésformává vált. A siker mögött tudatosan felépített brand és megfelelő minőség társul. A cég nagyon komolyan veszi, hogy kik képviselhetik az egyes országokban a márkát. A magyarországi TRX képviselet és oktatók is szigorú követelményeknek felelnek meg, hogy magas színvonalon tudják képviselni a céget.

Mi pedig elnyertük a bizalmát a magyar TRX képviseletnek és lehetőséget kaptunk, hogy hivatalos stúdióként működhessünk. Ez a lehetőség nagyon megtisztelő számunkra, és minket is elkötelezetté tesz, hogy kimagasló minőséget biztosítsunk vendégeinknek, mind a terem megjelenésében, mind az edzések sokszínűségében.

Tamás (tulajdonos és edző) az R-Med Akadémián szerezte képesítését és fejleszti tovább tudását. Ismeretei folyamatos bővítése a kulcs a vendégek sikereihez is. Célunk, hogy változatos órákkal, eltérő intenzitású órákkal biztosítani tudjuk a megfelelő fejlődési lehetőséget egészen kezdőktől - a már régóta TRX-ező profikig.

Ha még sosem próbáltad ezt az edzéstípust mindenképpen válassz minket, mert lehet végre megtaláltad azt az edzésformát, amit számodra a legjobb.

Ha már próbáltad, de szereted a kiscsoportos órákat és a privát edzőterem adta belsőséges hangulatot, akkor is mi vagyunk a tökéletes választás.

Profi vagy? Nehéz olyan gyakorlatot mutatni, amivel még nem találkoztál? Hidd el, Hard Core edzésünk még téged is megizzaszt.91 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

KAPCSOLAT

ÍRJ VAGY HÍVJ, HA VAN MÉG KÉRDÉSED
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

©az oldalt készítette a TRX House Stúdíó

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now