Keresés
  • trx-house

Miért a TRX House?

A magyarországi TRX képviselet által delegált hivatalos TRX Stúdió vagyunk. Mit is jelent ez neked?


A TRX-et az amerikai haditengerészet elitalakulata fejlesztette ki, hogy a legkisebb helyigény mellett is komplett, teljes testet megmozgató edzéseket lehessen végezni. Ma már világszintű ismeretségnek örvend, és egyre elterjedtebb edzésformává vált. A siker mögött tudatosan felépített brand és megfelelő minőség társul. A cég nagyon komolyan veszi, hogy kik képviselhetik az egyes országokban a márkát. A magyarországi TRX képviselet és oktatók is szigorú követelményeknek felelnek meg, hogy magas színvonalon tudják képviselni a céget.

Mi pedig elnyertük a bizalmát a magyar TRX képviseletnek és lehetőséget kaptunk, hogy hivatalos stúdióként működhessünk. Ez a lehetőség nagyon megtisztelő számunkra, és minket is elkötelezetté tesz, hogy kimagasló minőséget biztosítsunk vendégeinknek, mind a terem megjelenésében, mind az edzések sokszínűségében.

Tamás (tulajdonos és edző) az R-Med Akadémián szerezte képesítését és fejleszti tovább tudását. Ismeretei folyamatos bővítése a kulcs a vendégek sikereihez is. Célunk, hogy változatos órákkal, eltérő intenzitású órákkal biztosítani tudjuk a megfelelő fejlődési lehetőséget egészen kezdőktől - a már régóta TRX-ező profikig.

Ha még sosem próbáltad ezt az edzéstípust mindenképpen válassz minket, mert lehet végre megtaláltad azt az edzésformát, amit számodra a legjobb.

Ha már próbáltad, de szereted a kiscsoportos órákat és a privát edzőterem adta belsőséges hangulatot, akkor is mi vagyunk a tökéletes választás.

Profi vagy? Nehéz olyan gyakorlatot mutatni, amivel még nem találkoztál? Hidd el, Hard Core edzésünk még téged is megizzaszt.95 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése