Keresés
  • trx-house

Polcz - Adalékmentes készételek

Elérhető lesz nálunk is! Megoldás, ha nem tudsz mindig gondoskodni a megfelelő ebédről!

Mik azok a Polczos ételek?

Egy adag étel befőttes üvegben. Jellemzően egytálételek, csak meg kell őket melegíteni. Attól különlegesek, hogy mentesek az élelmiszeriparban elterjedt adalékanyagoktól, tartósítószerektől, ízfokozóktól, hozzáadott cukroktól. Ne valami extravagáns gourmet fogásra számíts, mert ezek az ételek sokkal inkább háziasak. Egyszerűek, mintha otthon készültek volna.

Ezek a receptek úgy készülnek, mint egy gondos háziasszony konyhájában, akinek fontos, milyen alapanyagokból főzi meg a család ebédjét. Nemcsak, hogy nem adunk az ételeinkhez adalékanyagot, de már a felhasznált összetevőket is úgy választjuk meg, hogy azokban se legyenek. A só ne legyen csomósodásgátlóval kezelve, a fűszer-keverékekben ne legyen ízfokozó, stb.


Miért tartjuk fontosnak, hogy az étkezésre is odafigyelj?


Talán nem árulunk el vele nagy titkot, hogy az étkezések a sikeres életmódváltás 70%-át teszik ki. De közben tudjuk, hogy mennyire nehéz minden nap valami finom és egészséges ételt készíteni. Ezért szerettünk volna olyan megoldást találni, amivel segíteni tudunk nektek ebben a feladatban. Így ha jössz hozzánk edzeni, meg is tudod venni nálunk az ebédedet, vacsorádat. Nem kell menüzni, nem kell kitalálni, hogy mit főzz és nem kell főzőcskézéssel töltened az estét.

Ugye milyen jól hangzik?(képek és szöveg az adalekmentes.hu oldalról származnak)

135 megtekintés0 hozzászólás